OVER ONS

ONS VERHAAL

Graag willen wij u kennis laten maken met Het Wapen van Zoetermeer, PuuRR aan de Vliet, Restaurant Leeuwenbergh, dip en de Bles. Hilgersom Horeca is een gastvrijheidsorganisatie met verschillende unieke locaties waar u dezelfde sfeer voelt en beleefd.

Naast de dagelijkse bedrijfsvoering van onze restaurants zijn wij zeer ervaren in het verzorgen van bruiloften, vergaderingen, verjaardagen en andere evenementen van 10 tot 1000 gasten.

Hilgersom Horeca zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Wij bieden optimale gastvrijheid en zorgen dat iedere gast zich welkom voelt. Het is voor ons een eer en genoegen uw wensen en verwachtingen te overtreffen, steeds opnieuw. Voor iedere gelegenheid, van klein tot groot, zakelijk of privé geldt: U geniet het meest als u bij Hilgersom Horeca bent geweest!

Wat Hilgersom Horeca vooral zo uniek maakt is dat alles mogelijk is. Samen doen wij er alles aan om uw wensen tot werkelijkheid te creëren en zullen we altijd met u meedenken in onze mogelijkheden. Onze locaties werken nauw samen en daardoor verbeteren wij dagelijks onze dienstverlening.

1 team, 5 unieke locaties en 140 medewerkers die u graag een warm welkom heten.

Komt u persoonlijk kennis maken met Hilgersom Horeca?

info@hilgersomhoreca.nl   |   070 – 782 08 08

Werken bij Hilgersom Horeca

Wij zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe collega’s om ons team te versterken.
Klik hieronder om contact op te nemen.